VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pondělí 2. prosince 2013

ALBUM K NAROZENINÁM - desátý

Toto album bylo vytvářeno na zakázku. Objednal si jej kolektiv pracovnic pro svého šéfa k jeho čtyřicátým narozeninám. Nadělovalo se v sobotu, takže už žádné tajemství nepokazím tím, že vám ho ukážu. Tváře jsem rozostřila pro zaručení anonymity.

Dodané fotografie jsem oskenovala, u některých upravila kvalitu, některé, které si byly tématicky blízké, jsem sestavila do koláží a vytiskla v potřebné velikosti na fotopapír. Jelikož obdarovávaný je Cimrmanolog, tak jsem k některým fotkám dostala i texty, kterými jsou okomentovány. To chápou pouze zasvěcení.
Na listy albumu jsem použila obálky bez využití kapsy hlavně jako nosný materiál pro stránky. Kapsu jsem použila jen jednu na vložení karty s fotografií a druhou na rozkládací stránku. Desky alba jsou z 1,5 mm slné lepenky potažené papíry ze sady a doplněny washi páskou. 
Zdobila jsem za pomoci sady scrapbookových papírů GEOMETRIC od Hot Off The Press zakoupenou v obchůdku Hurá papír, která mi pro tento typ alba i barevnost fotek přišla nejvhodnější. Dále jsem použila několik výseků od Wycinanky a hlavně razítek od KETY, mezi kterými najdu vždy to co potřebuji.
Album jsem ještě doplnila přáním v pánském stylu a v barevnosti tak, aby ladilo. Z posledního papíru, který mi ze sady zbyl jsem udělala hlubší obálku do které se trochu prostorovější přání vešlo.



















Děkuji za nakouknutí a zase někdy!



10 komentářů:

  1. Zuzi,
    tak to je úžasný albíčko! Moooc povedené! Jsi si musela máknout!Paráda!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Album je fakt povedené. Jak je velké??

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné album, moc se mi líbí, jak je sjednocené a má parádní barvy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Zuzi, už jsem se na albíčko těšila jak bude vypadat... moc se Ti povedlo, určitě se oslavenci líbilo... a byl to nejlpší dárek co dostal, viď? jsi šikulka.. pá

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzi, to je úžasné album. Muselo udělat obrovskou radost.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné album! Krásně sladěné - prostě paráda!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Zuzko, spolutvůrkyně od kulatého stolu. :o)Zatímco mé album je prvotina, ty Jsi již paní pokročilá. Skvělá práce. :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé provedení-úžasná práce :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...