VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


neděle 15. září 2013

PROJEKT LIFE

Na Projekt Life jsem poprve narazila někdy v loňském roce na zahraničním blogu  Becky Higgins. Myšlenka rodinné kroniky se mi zalíbila, ale týdenní frekvence se mi zdála nezvládnutelná. Měla jsem pocit, že bych tam neměla co dát a tak jsem uložila do oblíbených na někdy příště. 

Po nějakém čase začala PL krásně zpracovávat Didi na blogu  Pretty Papers . Její týdenní seriál je úžasný - lepší než seriál v televizi. Vedle nádherného zpracování Didi poskytuje spoustu důležitých informací ohledně zpracování a tisku fotografií, za což jí moooooc děkuji. 

Na PL je hezké to, že si ho každý může přizpůsobit jak potřebuje, takže týdenní frekvence není vůbec podmínkou. Já se rozhodla pro členění po měsících. Je jedno jestli v každém měsíci budu mít jiný počet stránek, na tom vůbec nezáleží. Hlavně, že je o čem.

Začala jsem zpracovávat fotky z letošního roku. Na ty minulé snad taky dojde. Vyčlenila jsem si sešit, do kterého si dělám náčrtky jednotlivých stránek. Už jsem až u června :)). 
Do fyzické podoby jsem zatím zpracovala měsíc únor, abych si to zkusila a zbytek nechám do Liberce na sraz, který je tentokrát zaměřený právě na PL. Už se těším.

A tady jsou mé první dvě únorové stránky.



Děkuji za nakouknutí a těším se zase příště.
  

3 komentáře:

  1. Teda, koukám další dušička do party! Jj, je to fajn věc. Stránky máš moc pěkné! Taky se těším do Liberce...na tu nádheru.

    OdpovědětVymazat
  2. jeje, tam nás bude :-) moc pěkné, už se těším naživo.
    Lucius

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...