VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


neděle 25. srpna 2013

TO BYLY ČASY .....


V sobotu jsme byli na oslavě dvojitých narozenin našich přátel. Kamarád slavil 50tiny a jeho žena také narozeniny, ale u dam se číslo neříká :).
Při výběru dárku pro něho opět pomohl scrap. Poprosila jsem o několik fotografií z oslavencova života, které jsem oskenovala, trošku upravila, vytiskla na fotopapír a mohlo se začít.

 Jako základ albumu jsem použila kraft čtvrtku o velikosti 6"x 6". Desky jsem nařezala z kartonu z víka nějaké krabice ve velikosti o 1/2" větší než listy. 



Z proužku kraft papíru jsem poskládala harmoniku, do které jsem vlepila listy. Zezadu jsem harmoniku slepila k sobě.


Desky jsem tvořila technikou patlamo. Nevím jak to nazvat, protože v mém případě by se výraz mixed media musel urazit :)
Písmenka jsou vyřezaná na BS, vždy po dvou od každého a nalepena na sebe tak, že je spodní písmeno je kousek posunuto oproti hornímu. Vrch písmen je patinován bílým inkem, spodní obtazěno černým distress markrem.  Hodiny jsou výřez od Marianne design. 




V albmu je pouze sedm fotografií z různých etap života, doplněných lehkým komentářem.




  
                                                                  Zadní strana desek.

Oslavenci se album moc líbilo a z toho mám velikou radost. Byla to taková akce na poslední chvíli, ale myslím, že to bylo to pravé.

Děkuji za nakouknutí a těším se zase někdy příště.

5 komentářů:

  1. Teda Zuzko - to je paráda !!

    Nádherně sladěné, krásně provedené, ten nápad s písmen a - no jen koulím očima !!

    OdpovědětVymazat
  2. Album je nádherné, ani se nedivím, že udělalo radost. Moc se mi líbí nápad s písmeny, ten bych někdy s dovolením liftla. A klidně použij výraz Mixed media, protože se určitě neurazí. V tvém podání patlamo nesedí, je zbytečně skromné.

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalý! Fakt parádní, moc se mi to líbí a majiteli závidím:-)! Jsi šikula! monikaht

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzko, to je perfektní album, krásně vše ladí a desky jsou super.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...