VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


úterý 18. srpna 2015

SVATEBNÍ PRO JANU

8.8. je datum, který se nejen dobře pamatuje, ale pro letošek to byl den, kdy jsme měli odjíždět na dovolenou, ale hlavně to byl den, kdy se vdávala naše neteř. Na dovolenou jsme odjeli o den později, jeli jsme na Slovensko, takže se zase tak moc nestalo a sobotu jsme strávili na svatbě v krásném prostředí Jízdárny Hejtmánkovice.

Jako svatební dar jsme zvolili finanční obnos, tak jsem potřebovala vymyslet nějaké praktické balení, aby bankovky hned tak nevypadly.
Svatba měla být laděná do modro-bíla a jako vzor odstínu modré mi posloužit ubrousek v košíčku pod koláčky. Náhodou jsem ve svých zásobách přesně tento odstín měla a mé srdce zaplesalo, že nebudu muset nic shánět.

Přání je trošku skládané, tím pádem objemnější, vyrobila jsem tedy i prostorovou obálku, která je převázaná stužkou, aby se neotvírala.











 Bankovky v kapse držely opravdu pevně.

Děkuji za vaši návštěvu.



4 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...