VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


neděle 23. listopadu 2014

PADESÁTKA NA KRKU

V sobotu jsme byli s přáteli na oslavě 50tých narozenin našeho kamaráda. Dárek jsme zvolili společný - finanční příspěvek na nákup lyžařské přilby. Proč zrovna tento dárek není pro zasvěcené nutno komentovat a pro nezasvěcené také komentovat nebudu z důvodu zachování soukromí.
Básnicky talentovaná část našeho spolku dala dohromady několik tématicky laděných veršů, já jsem k nim přidala několik fotografií a to vše, včetně finančního obnosu, zabalila do přáníčkového minialba. V rámci zachování soukromí jsem texty rozmazala.



 







Krásný večer a příjemný start do nového týdne.

3 komentáře:

  1. Zuzi, opět krásné a čistě udělané. Hlavně, ženo že už Jsi OK. To víš, jsme na tom věkově stejně a člověka zamrazí :o) Už se těším až vybalíš vánoční přáníčka!!!
    Má Tě ráda, ženo scrapová!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný albůmek. Já s tím svým hatla patla ;-) jsem vždy uchvácena Tvojí precizností. Moc se mi líbí. Něco mi uniklo? ...:-O Takže zároveň přeji, ať je vše OK!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělé! Předpokládám, že se nápad oslavenci líbil, nejen kvůli obnosu:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...