VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


středa 9. října 2013

LIBERECKÝ SRAZ - PODZIM 2013

O víkendu od 4. 10. - 6. 10. jsem se zúčastnila již 6. scrapbookového kurzu v Liberci. Byla jsem zde podruhé a rozhodně ne naposledy. Opět se zde sešlo na čtyři desítky báječných žen papírem posedlých a vládla tu neskutečně vřelá atmosféra, která mi zas na nějakou dobu dobila baterky. Opět jsem se sešla s některými známými tvářemi z jarního kurzu a poznala i ty, o kterých jsem věděla pouze z virtuálního světa.


Tématem podzimního srazu byl Project Life. Od Didi, která spolu s Irenou sraz organizovala jsme dostaly opravdu komfortní balíček materiálu, který jsme mohly využít na své stránky Projektu Life. Dále jsme byly poučeny o tom jak upravovat fotky v programech Picasa a PicMonkey a jak tisknout komentáře přímo na kartičky - další užitečná věc. Nesměl chybět ani bohatě zásobený obchůdek Didi, který byl neustále v obležení. 


Rozdělily jsme se do čtyř skupin, ve kterých jsme společně tvořily. V naší skupině jsme se zároveň nadšeně povzbuzovaly vždy, když některá z nás dokončila svou stránku. Zpočátku okolí netušilo co se děje, ale později pochopilo.

Naše skupina v plném pracovním nasazení.

Potlesk za vytvořenou stránku.


Můj Project Life tvořím po měsících a zpracovávám rok 2013. První dvě stránky jsem si zkusila vytvořit již doma, abych měla alespoň představu co mě čeká. Na srazu jsem udělala tři stránky. Na třetí straně jsem doma pouze dopsala komentář a musela jsem dodělat stránku čtvrtou a nejraději bych u toho seděla pořád, ale bohužel to nejde.



  

Foto na závěr - ahoj holky snad se zase uvidíme.



 Co bych řekla na závěr? 
Nezbývá než moc, moc poděkovat organizátorkám za skvělou akci a zúčastněným za báječnou atmosféru. 
Díky za sdílení fotografií jež jsem některé použila zde.
Mějte se všichni moc krásně a příště zase napočtenou a na dalším srazu naviděnou.

2 komentáře:

  1. Stránky máš jedna báseň a co se srazíku týká, tak už aby byl další :-))...Brzo naviděnouuuuuu:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzi, jsem ráda, že jsme se viděly a těším se na další skvělé stránky, protože tvoření PL je nakažlivé a určitě se Tvé album brzy rozroste :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...