VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pondělí 5. srpna 2013

ÚPLNĚK

Jak ten čas neskutečně letí. Včera to byl už týden co jsme se vrátily z dovolené v Chorvatsku. Samozřejmě máme spoustu zážitků, vzpomínek a od doby co miluju scrap tak mnohem mnohem víc fotek a pak nevím, které si mám dát vyvolat. Dnes vám nepřináším žádný scrapový výtvor. I když ho asi určitě zpracuju.

Do cíle naší dovolené jsme dojeli v pátek 19. července. Večer na terase jsme si všimli, jak nádherně svítí měsíc a že za pár dní bude úplněk. Ten opravdu byl. V pondělí 22. v celé své kráse. Samozřejmě, že jsem nemohla tu nádheru nechat jen tak a nevyfotit si to. Spíš se o to aspoň pokusit. Protože nejsem nijak zdatný fotograf a věčný amatér vyzkoušela jsem všechny možné režimy, které na mém foťáčku mám a zjistila jsem, že vyfotit úplněk není jen tak. :)). Nakonec jak to tak bývá z mnoha pokusů je použitelných jen několik. Ale jsem vděčná i za ně. Aspoň doufám, že jsou použitelné, alespoň pro mne, jsou prostě moje - nevím co by na ně řekl profesionální fotograf .

Tento první záběr je focený 21. někdy kolem půl desáté večer. 
Je to pohled na pobřeží v Brele, kde jsme s přáteli strávili krásných devět dní.


Myslela jsem si, že už lepší pohled být nemůže. Ale..... . O den později jsem se probudila před čtvrtou hodinou ranní s jistou potřebou a do pokoje nám neuvěřitelně svítilo bílé světlo. Nedalo mi to a musela jsem se podívat ven. A v tuto dobu vznikl druhý záběr úplňku v Chorvatsku, který mě úplně dostal. Něco tak nádherného jsem v životě neviděla. Žádná fotka nedokáže asi přesně vystihnout tu nádheru. 

Toto je pohled přímo z naší terasy na ostrov Brač.


Možná to zní divně, ale můj nejsilnější zážitek z dovolené u moře byl úplněk, který mě doslova vytáhl z postele jako kdyby říkal "Podívej se, tohle už nikdy neuvidíš"

Přeji vám krásný zbytek prázdnin a mnoho krásných úplňků.

1 komentář:

  1. Nádherné! I nám svítil úplněk do pokoje - tou dobou na Krku. Jenže jsem musela zatahovat závěsy, protože nejlepší výhled měla bohužel malá dcerka :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...