VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


středa 11. července 2012

CESTOVNÍ DENÍK - 2. část - ZAČÁTEK - album 3

Jelikož vím kdy, kam, jak a s kým pojedeme letos na dovolenou začala jsem zdobit. Dokonce jsem se podle You Tube učila jak se váže námořnický uzel. Zjistila jsem (bohužel již pozdě), že jsem zapomněla na jednu obálku takže deník má stránek deset nikoli jedenáct. Díky použitým obálkám má ale dost kapsiček tak se snad vejdu nebo někde přidám. 







Děkuji za nakouknutí a těším se příště.


5 komentářů:

  1. Deníček máš skvělý a vidím, že jedete na stejné místo, kde jsem kdysi dávno (ještě za svobodna) trávila dovolenou se svým budoucím manželem. Bydleli jsme v Supetaru, bylo to těsně po válce, všude málo lidí, klídek, krásná dovolená. Tak ti přeji stejně tak krásnou dovolenou, jakou jsme tam prožili my a těším se na další stránky deníku.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Zuzi, taky musím pochválit deníček, máš perfektní zdobení, vše vypadá úžasně! Moc díky za návod, vypadá to jednoduše, tak jsem zvědavá, jestli se taky třeba pochlapím :-) Ať se dovolená vydaří a v pořádku se vrátíte!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám děkuji za slova chvály.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s holkama, deníček vypadá skvěle. Tiše závidím, protože kamkoli něco napsat, aby to bylo zajímavé a srozumitelné, je pro mě děsný oříšek :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí používání razítek ...a vlaječky a provázky, na těch "ulítávám ". :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...