VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pondělí 20. října 2014

BALÓNKY

Nedávno jsem si pořídila vyřezávací šablony do BS ve tvaru balónků. Netrvalo moc dlouho a mohla jsem je vyzkoušet. Byla jsem požádána zda bych nevyrobila přání k narozeninám pro šestiletou dívenku.
Na základ přání jsem použila kraft základ (jak jinak), barevné papíry ze starší kolekce od Papermania, výsek s natištěnou holčičkou, šifonovou stuhu a výřezy balonků.

Snad se líbilo.





Děkuji za nakouknutí.

pondělí 13. října 2014

BLOG HOP TROCHU JINAK

Tak jsem tu s Blog hopem trochu jinak. Oč vlastně jde? Před časem mě oslovila blízká kreativní duše z papírového světa  Lea, zda se nechci zúčastnit mezinárodního BLOG HOPU.  Souhlasila jsem. Jedná se o takové vzájemné představování tvořivých osůbek ze scrapbookového světa, prostřednictvím odpovědí na 6 otázek, které započala Jessy Christopher

 1.Na čem právě pracuji?

Poslední dobou toho moc nestíhám. Mé scrapování se omezilo na projekty na objednávku jako jsou přáníčka a gratulace, krabičky, poukazy, dárkové obálky a sem tam nějaký album jako dárek. Mám spoustu restů, PL počínaje (ani vám nebudu říkat, který týden mám poslední) a zpracováním rodinných fotografií do 30tkového alba konče. Úplně poslední projekt, který jsem dokončila před týdnem a dokonce byl pro rodinu je album z loňské dovolené v Chorvatsku. Kéž bych měla už i letošní. Takže teď je to mé miminko, se kterým se mazlím než ho nahradí něco novějšího. 

Tady malá ochutnávka.





2. Jak dlouho mi trvá vytvořit projekt?

Dloooooouho! Spíš než tvorba samotná mi dlouho trvá něž se v mé hlavě nějaký ten projekt zrodí. Jak já někdy nemám ten svůj mozek ráda. :) Asi to bude tím, že mám zatím pracovnu v suterénu našeho domu, tudíž se ta můza strašně nadře než se procpe přes ty dva betonové stropy. V podkroví, kam hodlám pracovnu snad brzy přestěhovat se mi ty nápady rojí nějak snadněji, pokud je nezapomenu než dojdu do sklepa :)  No uvidíme. Když už vím co chci dělat tak už to pak jde docela rychle.

Trošku starší fotka, dnes už se tam nějak nemohu vejít :))



3.Moje nejoblíbenější pomůcky?

Vlastně všechno. Všechna ta udělátka, která mi zpříjemňují tvoření. Od kvalitních nůžek(používám TH), přes dobrou řezačku, lepidlo nebo oboustrannou pásku, ........... až po celofánové sáčky, které dodají vyrobenému přání krásnou tečku. A konkrétně: miluji kraftové základy přání i papíry, vyřezávací šablony, kterých mám už požehnanou sbírku a pořád nějaké přibývají (ne, že bych je už všechny použila, ale co kdyby náhodou), papíry spíše pastelových a přírodních barev, výřezy od Wycinanky a poslední dobou jsem si oblíbila šicí stroj. 

Některá má přání.


  





4. Jak vypadá můj kreativní proces?

Mám pocit, že to ani žádný proces není nebo je, ale rozhodně ne kteativní. Vytahám všechno co mě napadne, někdy i to co mě nenapadne, ale spíš připlete do cesty, a když už se pod vrstvami materiálu začínám ztrácet, příjde na řadu vylučovací metoda a nějak to dopadne. Rozhodně nepustím do světa něco s čím nejsem spokojená hlavně já a potom se modlím, aby se to líbilo i obdarovanému nebo zákazníkovi.

5. Jak a čím se inspiruji?

Hlavně na internetu, na stránkách výrobců materiálu, na zahraničních i tuzemských blozích a Pinterestu. Někdy se nechám inspirovat materiálem, barvami a věcmi kolem sebe. Stránky dělám spíše podle sketche. 





6. Jaký je můj osobitý styl?

Na tuto otázku nedokážu odpovědět. To by museli říci jiní. Já osobně si myslím, že žádný styl nemám. Dělám co mě zrovna napadne a žádná pravidla v tom nejsou. Od každého trošku a hlavně mi to všechno dohromady musí tak nějak ladit a musí se mi to líbit.


Doufám, že jsem vás moc nenudila a děkuji, pokud jste dočetli až sem. Jsem vám za to vděčná.

Další mnou nominovanou scrapařkou v Blog hopu, na jejíž odpovědi na otázky se můžete těšit příští pondělí, je Šárka. Báječná, která nepokazí žádnou legraci a ve svém scrapbookovém světě moc šikovná, pečlivá a profesionální. Máte se na co těšit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...