VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pondělí 18. srpna 2014

SVATEBNÍ

Dnes přináším dvě přání k sňatku. Obě přání mají společný prvek a to výřez z překližky od Wycinanki, které mám moc ráda. Musím doplnit zásoby :))






Děkuji za návštěvu.

pátek 15. srpna 2014

PŘÁNÍČKOVÁNÍ 2

Opět malá výroba na objednávku. Přání pánská, dámská, narozeninová, svátková. :)













Děkuji za návštěvu a přízeň, a zase někdy příště.

ZNOJMO

4. července jsem měla možnost navštívit nově otevřený kamenný obchůdek Pretty Papers. Bylo to tak rychlé a nečekané rozhodnutí, že jsem si připadala jako ve snu. Návštěva byla velice krátká, ale moc se mi líbila.
 I tak jsem stačila utratit nějaký ten peníz. 
Doma mě napadlo vyrobit stránku z této návštěvy a jelikož jsem 12. července jela do Liberce a scrap sraz, dala jsem stránce dřevěný rámeček a odvezla ji Didi jako vzpomínku. 
Doufám, že si udělám stránku i pro sebe. :))





Děkuji za nakouknutí a krásný zbytek prázdnin.


KARNEVAL

Dlouho jsem tu nebyla. Ne, že bych nic netvořila, ale nějak mi nezbýval čas na vkládání nových příspěvků. Budu se snažit to napravit,
Jedním z mých tvořivých projektů nedávné doby byl nový obal na karnevalovou kroniku. Před šesti lety jsme započali tradici jarního karnevalu u nás na vsi. :) Každý ročník se snažím zachovat ve fotografiích, které jsou k nahlédnutí pro zájemce kdykoli během roku a potom na dalším ročníku karnevalu. Původní obal již nevyhovoval. Bylo nutné zhotovit nový. Volba padla na obyčejný šanon z papírnictví šíře 5 cm.
 Nutně potřeboval nový kabátek a takto to dopadlo.




Nakonec přišel na řadu ještě obal jako se používají na učebnice. Musela jsem slepit dva dohromady, ale svůj účel ochrany splnil na 100% .

Děkuji za nakouknutí. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...