VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


sobota 24. listopadu 2012

ALBUM K VÝROČÍ A NAROZENINÁM - album 6

Minulý týden jsem dokončila další album na objednávku. Schodou okolností je to albumek příbuzný s Albumem z obálek jelikož putuje do stejné rodiny.  Tyto dárky mám moc ráda, obzvlášť když se zpětně dozvím, že se líbily. Je to pro mě takové pohlazení po duši a ujištění, že to co mě tak baví i za něco stojí.

Dnes je obdarovávací den, proto i já mohu obdarovat můj blog dalším příspěvkem. Nechtěla jsem dříve. Co kdyby náhodou někdo známý koukal.

Album má stránky velké 15 x 15 cm a vešlo se do něho 24 fotografií. Svázala jsem ho opět Zutterem a použila kroužky o velikosti 1 1/4". Na vrchní stránku obálky jsem použila akrylátovou desku také od Zutteru, aby vzniklo okénko a zároveň to bylo dostatečně pevné. Vazbu jsem spojila s obálkou. Inspirací mi byl návod od Ilony Č na blogu Pretty Papers. Jen ten výsledek dopadl trochu jinak. 

Tak a dost klábosení a snad se bude líbit i vám.





                                      

                                      
                                      
                                      
                                      

















Děkuji, že jste tu byli a zase někdy příště.

středa 21. listopadu 2012

PŘÁNÍ SE ZÁLOŽKOU PRO PENĚŽNÍ DAR







 Děkuji, že jste tu pobyli.

VÁNOČNÍ SNĚHULÁCI

Razítek se sněhuláky mám docela dost. Ne, že bych je všechny nutně potřebovala, ale jak už to u scrapu bývá, nikdy není všeho dost. Tyto mám již od loňska a ještě jsem je nepoužila. Ostuda , ale mám spoustu razítek, která jsem musela mít a ještě jsem je  nepoužila - však ono na ně jednou dojde, doufám. 

Obě níže zobrazená přání jsou vyrobena za použití kraft základu, bílého embosovacího prášku, Distress Markers, Distress Ink, a razítek od Kety. 



  Děkuji za nakouknutí a  přeji krásný předvánoční čas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...