VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pondělí 30. dubna 2012

pátek 27. dubna 2012

PŘÁNÍ K NAROZENÍ CHLAPEČKA

Na výrobu tohoto přání jsem použila kraft základ přání, papíry od Papermania, vyřezávací šablony od Marianne Designu a několik dalších doplňků.







Přeji pěkný den.

MAMKO, VYROBÍŠ MI KRABIČKU ?

Moje starší dcera Zuzka bude letos maturovat. Minulý týden v pátek dělala praktickou maturitní zkoušku. Domluvili se se spolužáky, že paní učitelce, která je měla na tento předmět, koupí čokolády, každý student jednu, a že já bych mohla vyrobit na tyto čokolády vhodný obal. Ještě že jich je ve třídě jenom deset.
Takže zadání znělo - krabička na deset čokolád. Jelikož Zuzka týden před zkouškou onemocněla a nemohla čokolády přivést domů, dělala jsem krabičku jen podle zadaného rozměru jedné čokolády což bylo 9,5 x 23 x 1 cm. Když jsem si uvědomila jak je to velké trochu se mi orosilo čelo. Přeci jenom deset čokolád něco váží. Nakonec jsem krabičku vyrobila, studenti ji odevzdali a snad udělala trochu radost.



 

Přeji krásný den.

neděle 8. dubna 2012

HVĚZDA A KOŠÍČEK

Před časem jsem při brouzdání na netu narazila na návod na skládané přání, jehož základem je rovnostranný trojúhelník. Bohužel odkaz nemohu najít, ale princip opravdu není z mojí hlavy. Měla jsem chuť vyzkoušet. Tvarem by se spíše hodilo jako vánoční přání, ale to musí počkat až do příštích vánoc.
Chtěla jsem zužitkovat papíry od Graphic 45, které jsem již použila na projektu s rosettou. Ta kombinace se mi líbí. Přání jsem vyrobila, nafotila a předkládám. Snad se bude někomu hodit nebo se najde někdo komu ho budu moci darovat.







Potom jsem na tomto blogu našla návod na výrobu zajímavého papírového košíčku. Zalíbil se mi a chtěla jsem ho vyzkoušet. O tom z jakých papírů ho udělám jsem moc dlouho nepřemýšlela, jelikož jsem měla ještě rozhrabané papíry použité na předchozím přání, tak bylo hned jasno. Bude to ve stejném stylu.
A tady je.



Děkuji za nakouknutí.



středa 4. dubna 2012

PŘÁNÍ S ROSETTOU

Na webu Hurá papíru byla 2.3.2012 vyhlášena 17.scrapbooková soutěž. Tématem soutěže byla vlastnoručně vyrobená rosetta a její použití na nějakém projektu. Docela se mi toto téma zalíbilo. Vyrobila jsem rosettu a použila ji na přání. Účast v soutěži byla veliká a dílka krásná. Vybrat z těch všech tři nej bylo opravdu těšké.
Můžete se podívat zde.
A tady je ta má.




Mějte krásný den.

úterý 3. dubna 2012

SAMETOVÉ RAZÍTKOVÁNÍ II

Druhý pokus o sametové razítkování. Tentokráte jsem použila bílý Andirondack pigment ink od Ranger na razítku od Hero Arts  S5447 Large Plaid Pattern na podklad a Shadow Ink Soft Brown od Hero Arts  také na razítku od HA S5052 Flower Outline Leaf Pattern jako vrchní barvu pozadí. Takto jsem vytvořila dvakrát motiv z nichž jeden jsem nalepila na bílou čtvrtku a to vše zase na kraft základ přání. Na druhý motiv jsem otiskla razítka motýlů, vystřihla a nalepila na přání. To vše je doplněno hnědou šifonovou  stuhou.
Tentokrát jsem s  technikou sametového razítkování mnohem spokojenější než v prvním případě.  

 

Mějte krásný den.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...