VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pátek 29. července 2011

PŘÁNÍ S OBÁLKOU

Koupíte dárkový poukaz. Na cokoli. Znáte to. Většinou je to zalaminovaná kartička různé velikosti a nic víc.
Jako druh dárku se mi to líbí, ale do čeho ho dát?

Maminka jedné mé známé také koupila kamarádce k 60tým narozeninám dárkový poukaz, ale co dál? Chtělo by to nějakou obálku. Tak se zrodilo přání v kombinaci s dvojitou obálkou na dárkový poukaz a kartičku s osobním přáním.




CHALLENGE - "VODA, MOŘE, NEBE.... ANEB MODRÁ JE DOBRÁ"

4.července vyhlásila Didi svou 3. challenge na téma "VODA, MOŘE, NEBE.... ANEB MODRÁ JE DOBRÁ" .  Co s tím? Termín pro odeslání výtvoru byl určen na 28.7.2011. Dalo by se říct, že jsem si celý ten čas, od vyhlášení až do doby kdy jsem poslala své přání (někdy kolem 23.7.), lámala hlavu jak téma zpracovat a jestli vůbec se mám zúčastnit, protože jsem si fakt nevěděla rady. Nakonec mě nápad napad. Dnes byla dílka zveřejněna a je to jedna nádhera za druhou. Hlasování bylo opravdu těžké.

Můj trošek do mlýna:

čtvrtek 28. července 2011

KAPSA A MINI ALBUM - album 1

Před časem jsem absolvovala pravidelnou návštěvu u své kosmetičky v nedalekém městě. Ačkoliv obě bydlíme v jedné vesnici a v sousedství tak se, díky pracovní vytíženosti, příliž nevídáme. Prostě musím přijít na kosmetiku abychom si popovídali. Přišla řeč i na mojí papírovou závislost a od toho už nebylo daleko k plánovaným oslavám 80tých narozenim jejího tatínka a moje nabídka na výrobu čehokoli.

Uběhl nějaký čas a asi týden před plánovanou oslavou jsme se setkaly abychom domluvili co vlastně vytvoříme. Jelikož na pozvánky už bylo pozdě neboť všichni již byli pozvaní, domluvily jsme se na jakémsi uvítání a poděkování za návštěvu na této rodinné oslavě. Nakonec jsme se rozhodli pro kaspičku s děkovnou kartičkou v počtu 15ks a  přidali jsme ještě vzpomínkové minialbum. Časově docele náročné, alespoň pro mě. Jelikož jsem stále začátečník v papírovém tvoření, trvá mi trochu déle než příjde ten správný nápad, se kterým bych byla alespoň trochu spokojená.

Nakonec se vše stihlo a tohle je výsledek.

Na fotografii je oslavenec ve věku cca 2let.

Mini album - velikost 15x15 cm uzavřený
  


Děkuji za návštěvu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...